Informatie:

Zalig vakantie houden in Drenthe!

Aan de rand van het prachtige natuurgebied het Drents Friese Woud,  vindt u twee aller-charmantste wellness vakantieboerderijtjes. Ze dragen niet voor niets de lieflijke namen ”De Egel” & ” De Eekhoorn”. Ze voelen zich helemaal thuis in deze heerlijk groene en bosrijke Drentse omgeving!

De vakantieboerderijtjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De inrichting is werkelijk subliem te noemen.  Gezellig, maar wel met een heerlijk randje lekkere luxe!  Ruime slaapkamers, een sfeerkeuken voorzien van alle gemakken, een warme potkachel en relaxen in de infrarood sauna, de luxe badkamer met whirlpool of onder de zonnehemel even heerlijk bijkomen in Drenthe!

Niets moet, alles mag!

Drenthe doet zeker wat met je! De natuur, de rust, deze heerlijke vakantieboerderijtjes, de Drentse mensen kortom: heerlijk om hier vakantie te houden!

Voorproefje!

 

Contact:

Gerard & Yvonne Hoek

Het Hertenspoor 33

(het 7981 ka)

7981 KA  Diever

06 45632820

www.villavakantie.nl

Heerlijk vrijstaand met eigen tuin

Ontbijten in je eigen tuin, genieten in de hangmat en voor kinderen een eigen Egel speelhuisje. En wat is nou fijner om de dag te besluiten met bijvoorbeeld een lekker Drents wijntje of biertje op je eigen terras buiten!

Lees alvast het super leuk blog over alle vakantiehuisjes van Villavakantie! 

Zie: www.vakantierijk.nl

.

 

 

De Egel & De Eekhoorn

Pin It on Pinterest