Soms schieten woorden te kort. Dit complete vakantiehuis biedt u vrijwel alle mogelijkheden die de moderne vakantieganger wenst. Wees welkom bij Hondsrugvakantie Valthe; de rust
de ligging op de Hondsrug de vergezichten….. fenomenaal.

Wij ontvangen alle gasten met een flesje wijn en iets lekkers. Onze vakantiewoning biedt alle luxe; de woonkamer en keuken zijn samen 50M2, voorzien van de gebruikelijke meubels en openhaard. Daarnaast een tv, dvd’s en dvd-speler, gratis Netflix, Videoland en een goede WiFi-verbinding.

Verder treft u op de begane grond een eenvoudige douche en toilet aan. Boven: 2 ruime slaapkamers met op 1 kamer een tweepersoonsbed (boxspring) en op de andere kamer twee eenpersoonsbedden.

U heeft een eigen oprit met twee parkeerplekken, een riante tuin met veel privacy. We kunnen op verzoek een Spa voor u plaatsen en/of een zwembad voor de kinderen.

 

Monique en Guus Roest

Buddy onze Australian cattle dog en onze IJslandse paarden, Ikja, Kimmie en Caes.

Weerdingerweg 4

7872 TD Valthe

06 18084644

www.hondsrugvakantievalthe.nl

Hoe luxe wil u het hebben? Wij bieden naast dit alles ook nog verschillende extra service aan: van een opgemaakt bed, handdoeken- en linnenpakket tot aankomstmaaltijd, volledig verzorgde gourmet, fondue, BBQ, high tea en een picknickmand of ontbijt aan. Ook kunt u bij ons verschillende themavakanties houden, workshops volgen en paardrijden op IJslandse paarden. Oja, we bieden onze gasten ook nog twee gratis fietsen aan bij de huur van de vakantiewoning.

Valthe en omgeving

Het Idyllische dorp Valthe is een dorp in een afwisselend landschap, dat grenst aan de uitgestrekte bossen van Staatsbosbeheer en biedt ruimte en mogelijkheden voor recreatie. Er bevinden zich een uitgebreid wandelpadnetwerk en vele kilometers fietspad in de bossen en op de kleurrijke heide. In de nabijheid bevinden zich ook diverse recreatieplassen, openluchtzwembad, hippisch centrum en een 18-holes golfbaan.

Behalve dat Valthe in een prachtig gebied ligt, bent u nabij allerlei voorzieningen. Verschillende restaurants, attracties, zoals: Wildlands, Kabouterland, Drouwnerzand, verschillende schaapskooien, Plopsaland, Eko-tours, Lopfits en Shoppers huren, allemaal
binnen een straal van 10 km. Pas op! Als u op de Uit-agenda kijkt, kunt u nog keuzestress krijgen.

Vakantiehuis Hondsrugvakantie Valthe