Informatie:

Casita Luna is een gastenverblijf in Drenthe. Het biedt ruim plek voor twee personen, en eventueel een kind. Menigeen ervaart Casita Luna als een heerlijk thuisje, mede doordat het een eigen entree en voorzieningen heeft, dus heerlijk privé. Daarbij is de inrichting niet alleen meer dan compleet, maar ook sfeervol, met een retro en vintage kwinkslag.

Vanwege zowel de inrichting als ligging en/of als uitvalsbasis om erop uit te trekken.

Door de meer dan complete en comfortabele inrichting beoordelen onze gasten Casita Luna als ideaal om er samen lekker te vertoeven. De omgeving is ook zo aanlokkelijk dat ook de verleiding om er op uit te gaan groot is.

Casita Luna bevindt zich aan de rand van het dorpje Mantinge, centraal in Drenthe: de Drentse Hooglanden. Een goede uitvalsbasis om bijvoorbeeld te gaan fietsen of wandelen, genieten van kunst, culturele, culinaire of andere belevenissen. Natuur, zoals het Mantingerzand, om de hoek. En steden als Emmen, Hoogeveen, Assen en Groningen makkelijk bereikbaar.

 

Contact:

Martin en Manilde Matthijsse

De Palts 5

9436 PG  Mantinge

www.casitaluna.nl

0593 552622

06 20117445

Drenthe, Natuurlijk ! Menigeen kiest Casita Luna als uitvalsbasis om de natuur te verkennen. Natuurlijk, want Drenthe heeft prachtige heidevelden, veenmoerassen, uitgestrekte bossen en een stroomdallandschap.

Drenthe kent 3 nationaal parken: het Dwingelderveld, het Drents Friese Wold en Nationaal Beek en esdorplandschap Drentsche Aa. De natuur bestaat uit grote bosgebieden, eindeloze heidevelden, verborgen vennetjes, steeds veranderende stuifzandgebieden en veen. Door de grootte en de bijzondere flora en fauna is Drenthe een uniek gebied met internationale erkenning.

De Hondsrug vormt de scheiding tussen het bosrijke Drentse Plateau en de veenkolonieen. Drenthe heeft het grootste hoogveen natuurreservaat van Nederland: het Bargerveen. Het is een van de laatste stukken hoogveen in Nederland. Het beheer van de afgelopen jaren door Staatsbosbeheer groeit het veen weer aan. Het hoogveenreservaat is een eldorado voor fauna en floraliefhebbers. Zo groeien er bijzondere planten zoals veenmossen, zonnedauw, veenbes en breekbeen. Voor de vogelliefhebbers zijn er meer dan 220 soorten vogels te spotten.

 

Vintage Gastenverblijf Casita Luna Mantinge

Pin It on Pinterest