Informatie:

Dwingelderheem is een aangename all-in vergader- en trainingsplek in Dwingeloo met volledige en hoogwaardige vegetarische cateringmogelijkheden voor groepen (10 – 15 personen) met een ecologisch concept dat teruggrijpt op waarden zoals puur, natuur, biologisch en ecologisch. Bewust duurzaam. Modern en vol beleving.

‘Heem‘ is verwant aan het Engelse home en het Duitse Heim(at), maar is in die betekenis grotendeels verdrongen door het woord ‘thuis’. In het Nederlands vinden we het woord terug in ‘in-/uitheems’, ‘heimwee’, ‘heemkunde’, ‘ontheemd’, enzovoorts.

Een Heem dat is wat we zijn! Je stapt op het erf en je voelt je thuis. Dat is ons streven. Of je nu een training, een van onze activiteiten volgt of ’t Heem wilt afhuren.

 

 

 

 

 

Contact:

Inge Dijkinga

Boterveen 13

7991 PV  Dwingeloo

06 46098687

www.dwingelderheem.nl

Geniet van puur, de natuurtuin met inheemse planten en hergebruikte muren, de kakelende kippetjes (van de buren) en schattige hondjes. Zoek verdieping en geniet van het kleine. Stook een vuurtje, vergader buiten, dommel weg in het zonnetje. Pluk lekkers in de biologische moestuin en Inge (gediplomeerd) natuurvoedingskundige en natuurvoeding kok neemt je mee in de smaakvolle wereld van echt eten!

Dwingelderheem

Pin It on Pinterest