Informatie:

Uniek groen vergaderen in het mooie Drenthe: Het Vogelrijk daar waar je geheel biologisch wordt ‘verzorgd’!

“Het Vogelrijk” ligt op een 9 ha. groot landgoed van een voormalige boerderij even buiten het dorpje Wittelte in een prachtige omgeving midden in de natuur en met onze eigen ingang het ‘Holtingerbos’ in.

Dit ‘Holtingerbos’ (ook ‘Ooster- en Westerzand’ genaamd) heeft de Natura 2000-status en heeft veel wandel- en ruiterpaden en een meertje met strandje.

De locatie beschikt over een verblijfsgebouw met 11 slaapkamers en 7 badkamers en is geschikt voor maximaal 36 personen.

Daarnaast is er een voormalige grote mestsilo, die volledig omgebouwd is en die bedekt wordt door een sedumdak met glazen ‘pyramidedak’ in het midden.

 

Contact:

 

De Broeken 3

7986 PC Wittelte

06 23968180

www.hetvogelrijk.nl

In dit gebouw is een grote lichte ruimte, die gebruikt kan worden bijvoorbeeld als vergaderruimte, cursusruimte, trainingsruimte, oefenruimte, etc. Daarnaast bevinden zich in de silo o.a. 2 kleine sauna’s (infrarood- en stoomsauna), een fitnessruimte en een massageruimte.

Er zijn 7 paardenstallen met een binnenrijbak, een buitenrijbak (geen officiële afmetingen) en weiland, waar men een eigen paard kan stallen.

De locatie kan zelfvoorzienend worden gehuurd en indien gewenst ook inclusief verzorging, met biologische maaltijden.

Het Vogelrijk