Gezond vergaderen bij Bitter en Zoet in Veenhuizen!

Licht en lucht was is 1890 het devies om snel beter te worden. Licht, lucht en ruimte bepalen nu de sfeer in de prachtige zalen van Bitter en Zoet. Gezond vergaderen is tegenwoordig een trend.

En waar kan je nu beter gezond vergaderen dan in een voormalig hospitaal met alle moderne gemakken! Daarnaast is de verzorging voor wat betreft het eten en drinken uiteraard ook gezond, biologisch en lekker! Zo serveren wij o.a. echt ‘brain-food’ voor een optimale vergadering!

Buitengewoon vergaderen

De voormalige ziekenzalen zijn omgetoverd tot stijlvolle vergaderzalen en voorzien van alle moderne gemakken. De karakteristieke zolder bestaat uit vier compartimenten en is o.a. zeer geschikt voor workshops

  • De zalen zijn rustig gelegen, direct aan de grote tuin van Bitter en Zoet
  • Alle vergaderzalen beschikken over veel daglicht en klimaatbeheersing
  • Wij richten de zalen naar wens voor u in
  • Passende oplossingen voor uw wensen, we denken graag creatief met u mee!
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten in het eigen sfeervolle hotel van Bitter en Zoet
  • Wellness om naast het vergaderen ook te ontspannen

Hospitaallaan 16

9341 AH  Veenhuizen

0592 385002

www.bitterenzoet.nl

Milieubewust

Bitter en Zoet bevindt zich in een prachtige groene omgeving. Wij streven er uiteraard ook naar om dat zo te houden. Onze chef-kok werkt zo veel mogelijk met biologische producten uit het Noorderland. Het linnen wat wij gebruiken bij Bitter en Zoet is biologisch en fairtrade en in het restaurant serveren we heerlijke biologische dorstlessers. Wij zijn onderscheiden met het internationale certificaat Green Key GOUD! Voor meer informatie over Green Key kunt u kijken op www.greenkey.nl.

Inspirerend Fochteloërveen

Pal aan Veenhuizen grenst het weidse Fochteloërveen, een ruig hoogveengebied dat met zijn verre horizon bijna on-Nederlands aandoet. Hoogveen is zeldzaam en kwetsbaar en het Fochteloërveen is een van de weinige ongerepte hoogveengebieden van Nederland. Zo groot als de stad Utrecht – maar zonder de hectiek. Er loopt een wandel- en fietspad dwars door het drassige hoogveenmoeras, waar de inheemse slangen en zeldzame veenplanten zich thuis voelen. Het loont de moeite om de uitkijktoren te beklimmen aan de zuidkant van het gebied. Het uitzicht is overweldigend en met wat geluk spot u één van de sierlijke kraanvogels die hier sinds enkele jaren broeden.

Uniek Veenhuizen

Een dorp in Drenthe dat in niets lijkt op andere dorpen. Een voormalige dwangkolonie waar meer dan honderd Rijksmonumenten getuigen van een uniek verleden. Rechte lanen en statige panden, musea, ateliers – zonder uitzondering gevestigd in historische gebouwen. Daaromheen: uitgestrekte natuurgebieden, van hoogveen tot beekdal. Veenhuizen heeft veel te bieden.

Bitter en Zoet