Ontdek maar liefst 40 luxe watervilla’s voor een heerlijke vakantie op een prachtig groen landgoed in Drenthe!

Het mooie vakantiepark Het Timmerholt vindt u in het hart van Drenthe. Het is een paradijs voor visliefhebbers, maar juist ook voor mensen die een comfortabele vakantie willen beleven in een heerlijke villa direct aan het water met heel privacy en luxe. Het vakantiepark is prachtig groen, zeer schoon en goed onderhouden, zodat u zeer natuurlijk en natuurrijk kan gaan genieten.

Uniek gelegen

Eigen tuin met terras en steiger aan het water 

De meeste vakantiehuizen zijn uniek apart gelegen aan het water en hebben ook allemaal een eigen interieur en bijzonder terras direct aan het water. U kunt zelf kiezen welk vakantiehuis het beste bij uw wensen aansluit, omdat ze allemaal net weer even anders zijn.

Ook is het mogelijk om met uw hele familie of groep vakantie te komen vieren. Het vakantiepark Het Timmerholt staat bekend om haar gastvrijheid en denkt graag met u mee in uw vakantiewensen.

Extra luxe genieten

Alle watervilla’s zijn allemaal even ruim en comfortabel met supersnel internet en heerlijk gelegen. Maar u kunt er ook voor kiezen om extra te genieten van een sauna, een solarium en of buiten spa! Enkele huizen bieden u zelfs gratis NETFLIX aan.

Lekkere Drentse luxe, daor woj bliede van!

 

 

Gagelmaat 4

9431 KT Westerbork

0593 332641

www.timmerholt.nl

Vakantie in Drenthe aan het water

Vissen, bootje, zwemmen, buiten ontbijten of dineren, lekker borrelen….het kan allemaal hier. Dit is voor Drenthe echt erg bijzonder, want zo mooi aan het water, dat gaat u maar zo niet elders vinden in Drenthe. Daarbij is het vakantiepark bijzonder gunstig gelegen in Drenthe, zodat alle leuke uitjes en musea binnen een half uurtje goed bereikbaar zijn.

Goed vertoeven wegens uitstekende faciliteiten

Restaurant en snackbar op het landgoed, Koffiehoek met terras en hotspot (gratis internet), Gratis WiFi in alle accommodatie’s, speelzaal met o.a. poolbiljart, informatiecentrum, midgetgolf en tafeltennistafel.

Jeu de boules baan, grote visvijver, speeltuin en sportveldjes. Tennisbaan, zandstrand met afgezet zwemgedeelte en kano- en waterfietsverhuur.

Fiets- en skelterverhuur, Stella E-bikes verhuur, springkussen, basketbaltoren en een openbaar oplaadpunt electrische auto’s.

 

 

 

Landgoed Het Timmerholt