Informatie:

Uniek in Drenthe, een vakantiehuisje met eigen vismeer!

Kom eens helemaal tot rust in het mooie Drentse Land. Ervaar de rust en stilte als u uw vishengel uitgooit in het privé-meertje. Wilt u ook genieten van een fenomenaal uitzicht over bossen en de landerijen van Drenthe?  Even helemaal weg willen zijn van alle hectiek? Dan is het ”Huisje aan het Water” een heerlijke plek! Gelegen aan een bosrand met een eigen prachtig terras aan het water op maar liefst 2 ha eigen grond.

Dit leuke landelijke vakantiehuisje is geschikt voor 6 personen. Binnen treft u een gezellige ambiance, voorzien van alle luxe voor een zeer comfortabel verblijf. Dit vakantiehuisje is maar liefst 110 m2 en dat merkt u direct aan de ruime en lichte kamers. Gezellig vertoeven rond de warme vrijstaande (gas) vuurhaard of heerlijk kokkerellen en samen dineren aan de grote eetkamertafel.

In de 3 ruime slaapkamers treft u heerlijke verstelbare ‘lits jumeaux’ bedden.

Op zoek naar nog meer echte mooie watervakantiehuisjes? Kijk dan even op onze Friese pagina van Natuurlijk Noorden met nog 11 mooie watervakantiehuisjes in Friesland!

Contact:

André en Lidy

de Egge 5

7921 RE  Zuidwolde

0528 373012

www.vakantiehuisjeaanhetwater.nl

Heerlijk buiten vertoeven

”Vakantiehuisje aan het Water” heeft maar liefst twee terrassen. Het eerste goed beschut aan het water en het tweede lekker in de zon op het zuiden. Lekker luieren in de tuinset met verstelbare stoelen of zwemmen of vissen in het eigen meer. Voor de echte houtstokers is er een echte “vuurpot” beschikbaar, voor een knappend vuur op uw eigen terras.

Omgeving

Het vakantiehuisje is gelegen in het Natuurgebied “Het Zwarte Gat”. Uiteraard is deze locatie ultiem voor iedere natuurliefhebber, rustzoeker en hengelaar. Maar ook als u Drenthe wilt gaan verkennen qua musea, uitjes, wellness of lekker eten heeft Zuidwolde de perfecte uitvalsbasis.

Geniet alvast van het ”Natuurgebied Het Zwarte Gat”. Een prachtig filmpje van Huub Swinkels. Aanschouw nu al hoe wonderschoon dit vakantiehuisje is gelegen midden in de natuur!

Vakantiehuisje aan het water