Nieuw in Drenthe leer natuurlijk ecoprinten bij Fibreations! 

Kan je de vormen en kleuren van bloemen en bladeren overbrengen op stof? Welke kleuren krijg je met welke planten? Doe mee en ervaar dit wonder, er kan zoveel meer dan je denkt met planten uit de Hollandse tuin, veld en berm. Ik verf al sinds 1995 mijn eigen wol. In Peize bied ik workshops en cursussen in mijn kleurrijke atelier. 

In deze workshop leer je welke bladeren te gebruiken zijn om een echt print te maken op stoffen. Bloemen die hun kleur afgeven en een magische shawl ontstaat.

We plukken de planten in onze grote tuin en koken de stoffen in een grote pan, zonder vergif, buiten in de tuin. Je gaat met een prachtig product naar huis! 

Ik inspireer mensen d.m.v. mijn uitgebreide kennis en vaardigheden in een breed spectrum van textielkunst en kan hierover veel vertellen. Dat is mijn passie én dagelijks werk sinds 20 jaar met mijn kunstbedrijf Fibreations. Als kunstenaar ben ik steeds vernieuwend bezig met textiel, papier en natuur.

Mijn doelgroep is breed; van bedrijfsuitjes, kinderen, familie-feestjes, 50 jaar-verjaardagen, vrijgezellenparty, van amateurs tot verdiepingsgroepen voor textielkunstenaars.

Samen vilten werkt verbindend dus meld je samen aan of kijk in mijn workshop programma. De workshops zijn altijd inclusief alle materialen en heerlijke selfmade tuinverwennerijen. 

 

Jolande van Luijk

De Pol 24

9321 VC  Peize

050 5035536

www.fibreations.nl

 

Hele of halve dag is mogelijk.  datum op aanvraag

Kom je van ver?

Wij wonen in een oude school en de authentieke sfeer van het dorpsschooltje is behouden.

Je kan overnachten in onze sfeervolle Bed & Breakfast, dat is mogelijk voor maximaal 4 personen (max 2 kamers). 

Stilte krijg je er gratis bij om heerlijk te ontspannen. Verheug je op een ontbijtje ‘old school’, gezond en vers. Ik bak mijn eigen brood, de kippen leggen een eitje en we maken ons eigen jammen en sappen. 

Naast ecoprinten, kan je ook diverse andere boeiende workshops volgen zie: www.fibreations.nl

Fibreations