Een heerlijk muzikaal geniet & drum weekend mag natuurlijk niet ontbreken bij Natuurlijk Noorden..

Graag nodig ik je daarom uit voor een heerlijk intensief weekend Framedrummen op een prachtige locatie in het mooie Drenthe! Gun jezelf om er even helemaal uit te gaan en tegelijkertijd een boeiend muziekinstrument te leren bespelen met een leuke groep enthousiaste deelnemers..

Het programma wordt aangevuld met een Yoga & Meditatie sessies (optioneel) en een mooi en ontspannend ligconcert waarbij je heerlijk kunt genieten. Het eten wordt met liefde bereid en is biologisch.

Als Framedrum docent geef ik al jaren les. En met de vele workshops die ik heb gegeven is er intussen al een grote groep mensen die enthousiast is geworden om dit veelzijdige instrument te leren bespelen en het framedrummen te integreren in klankheading sessies, samen spel met andere muzikanten of gewoon heerlijk af stemmen op het hier en nu en te genieten van “de sound of the drum”.

 

Misja Vermeulen 

06 34769862

www.framedrumworkshop.nl

Tijdens dit intensieve drumweekend kunnen we genieten van de rustige mooie omgeving en ook de tijd pakken om stap voor stap dieper te gaan met de verschillende technieken en speelstijlen van de Framedrum en natuurlijk ook om samen te leren spelen, en heel veel drum fun te hebben! 

Kijk op mijn website voor meer informatie: http://framedrumworkshop.nl/framedrum-weekend-drenthe/

Framedrum weekend Drenthe