Informatie:

Ga zelf aan de slag met de workshops van Ewout de Gangmaker!

Altijd al eens willen leren barbecueën met een echte Big Green Egg?  Voor groepen vanaf 10 tot en met 25 personen is dit een van de leukste workshops om een ware BBQ sensatie te beleven!  Ewout de Gangkamer leert u graag het roken, grillen, roosteren en stoven.

Genieten

Uiteraard draait het barbecueën ook om de gezamenlijke beleving! Ewout deelt deze graag met u en uw gezelschap. Aan tafel is het dan ook heerlijk genieten van alle smaken en mooie creaties welke u zelf op de Big Big Green Egg’s heeft bereid!

 

Contact:

gangmaker

Ewout van der Kolk

Hemmenweg 5

9454 PP  Ekehaar

06 81479950

www.gangmaker.nu

All year long!

Met de Big Green Egg is het zelfs mogelijk om hartje winter heerlijk buiten te kunnen barbecueën. Daarnaast is een workshop op iedere gewenste locatie mogelijk, Ewout komt ook graag naar uw eigen unieke locatie met zijn Big Green Egg’s.

Ewout bij u thuis!

Wilt u exclusief genieten van Ewout de thuiskok? Alvast een heerlijk voorproefje! Ewout van de Kolk zijn passie heet en is koken en dat ontstond al op zeer jonge leeftijd! Bij de Cas Spijkers Academie heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan en bij  de betere culinaire restaurants van Drenthe(waaronder De Loohoeve in Schoonloo en Cour du Nord in Nooitgedacht). Wil je echt iets bijzonders thuis in je keuken dan is Ewout van de Kolk echt een sublieme aanrader!!!!

Ewout de Gangmaker

Pin It on Pinterest