Informatie:

Plaats de Wereld in het Noord Drentse Vries is een educatief activiteitencentrum met passie voor de veelkleurige wereld en leven dichtbij de natuur. Want we geloven dat we samen de wereld eerlijker en mooier kunnen maken. Die inspiratie delen we graag en met plezier. Kom en doe mee!

Kom naar een van de workshops, onze winkel of doe mee in de werk- en pleisterplaats met het kruidenatelier, het wolatelier, de dorpstuin of in de wereldkeuken.  Vier je verjaardag- of kinderfeestje bij ons of kom luisteren naar onze verhalenvertellers op onze verhalenzolder.

In hartje Vries tegenover de kerk, achter het dorpscafé vind je de gerestaureerde gemeentewerf met eromheen een dorpstuin. Een bont gezelschap doet mee op ons werelderf in tuin, recycle-atelier en keuken. De producten verkopen we in onze winkel en de inkomsten delen we met projecten ver weg.

Ook voor mensen die een steun in de rug nodig hebben is Plaats de Wereld een fijne plek voor dagbesteding of begeleid vrijwilligerswerk.

Contact:

Johan en Yvonne Westerhof

Westerstraat 26a

9481 CB  Vries

0592 795340

06 52212806

www.plaatsdewereld.nl

Workshops:


Vissenhuid verwerken tot leer, natuurlijke cosmetica,  takken vlechten, kruidentoepassingen of wereldkoken, het staat allemaal op ons workshopprogramma. Ook verzorgen we lezingen over o.a. eten uit de natuur, fermentatie, kruiden of intercultureel werken . Heb je zelf een groep van minimaal 8 personen, dan plannen we een workshop op een datum die jou past.

Wekelijkse activiteiten:


De winkel met handgemaakte producten en eigen geteelde groente en ingemaakte producten  is open van maandag tot donderdag van 9.00 – 17.00 uur.
Kijk op de website voor het volledige weekprogramma van atelier, dorpstuin en keuken, want bijna elke dag is er wel iets te doen. Doe je mee met een van onze vaste activiteiten dan stellen we een vrijwillige bijdrage op prijs. Giften zij fiscaal aftrekbaar want we hebben de ANBI-status.
Geef je wel even op via de mail!

Workshops Plaats de Wereld

Pin It on Pinterest