Informatie:

Wildplukworkshops in de natuur van Drenthe

Altijd al willen weten wat er in de natuur allemaal te vinden is? Wat is eetbaar en wat kan je beter laten staan? Ontdek het plezier van het wildplukken en ga mee met mijn wildplukwandelingen in de natuur van Drenthe. Ervaar zelf hoe er een nieuwe wereld voor je open gaat. Ik organiseer mijn wandelingen in Assen en het Drentsche Aa Nationaal Park. Je kunt je individueel of in een groepje opgeven voor de wandelingen/workshops.

Yoga in de natuur

Wat is er lekkerder dan yoga in de natuur? Yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan de beleving van de yogales. Ik organiseer de yogalessen in samenwerking met Duurzaamheidscentrum Assen. Kijk op de website van Vianatuur (www.vianatuur.nl) voor de aankomende yogalessen.

Consulten in de natuur

Consult, counseling of coaching; in mijn beleving maakt het niet echt uit hoe je het noemt. Het gaat erom dat je zelf even niet verder komt in het leven en graag ondersteuning zou willen krijgen. Samen gaan we onderzoeken waar jouw behoeften liggen en vinden een passende oplossing voor jouw hulpvraag.

Contact:

Miraj Elschot

Dunantstraat 15

9406 CG Assen

06 14771309

www.vianatuur.nl

Laten wij ons samen verbinden met de natuur! Je kunt mij o.a. benaderen voor yogalessen, consulten in de natuur of je aanmelden voor een van mijn wildplukwandelingen / workshops.

Of heb je wellicht een vraag voor mij? Misschien lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Neem dan gerust contact op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ik vind het leuk om van je te horen!

Vianatuur

Pin It on Pinterest