Heerlijk biologisch ijs van Sonneclaer!

In het kleine dorpje Fluitenberg vindt u Hoeve Sonneclaer van familie Mul. Al sinds 2000 hebben zij gekozen om hun boerderij om te schakelen naar de biologische melkveehouderij. Inmiddels is er naast de boerderij een nieuwe serre stal bijgekomen en worden er ongeveer 80 melkkoeien gehouden. Een groot deel van de melkproductie gaat naar de eigen ijsmakerij van Hoeve Sonneclaer. 

Ambachterlijk boerderij-ijs

Met deze melk, worden de heerlijkste smaken ijs gemaakt. Dankzij de ervaring en de goede smaak van toprestaurants waar Sonneclaer aan mogen leveren, maken zij nu het beste boerderij-ijs! Naast de traditionele ijssmaken, worden er ook exclusive smaken als ‘mango rode peper’ en ‘gember basilicum’ gemaakt. 

Biologisch ijs van Sonneclaer

In de ambachtelijke ijsmakerij van Sonneclaer wordt ook biologisch ijs bereid. Grondstof van het ijs is de biologische melk van eigen koeien aangevuld met andere biologische smaak- en grondstoffen.


 

 

Barend Mul

Fluitenbergseweg 94

7931 TC  Fluitenberg

0528 251451 of 06 14061213 

www.sonneclaer-ijs.nl

In de zomer is het goed vertoeven bij Hoeve Sonneclaer op het terras met een lekker ijsje of doe gezellig mee aan een echte ijsworkshop. 

Wilt u zelf een ijscokar huren? Ook dan bent u bij Sonneclaer ijs aan het goede adres!

Voor restaurants die het ijs van Sonneclaer nog niet kennen, is er een speciaal kennismakingspakket. En voor mensen die een idee voor een nieuwe smaak hebben of een bestaande smaak zouden willen aanpassen? Geen probleem, vertel het Sonneclaer ijs en zij maken het ijs naar uw wens!

Sonneclaer IJs

Pin It on Pinterest