Bestel super makkelijk via de webshop eerlijk biologisch natuurvlees!

Via de webshop van Biologisch Natuurvlees vindt u eerlijk biologisch natuurvlees. De eigen Schotse Hooglanders en Agnus runderen van VOF Zorg & Natuur genieten een leven in vrijheid in mooie Nederlanderse natuurgebieden. Heerlijk en gezond natuurvlees, uiteraard zonder smerige groeihormonen, antibiotica of andere kunstmatige troep. Biologisch Natuurvlees heeft landelijke dekking als het om het bezorgen gaat!

Divers aanbod

U bent op het goeie adres bij Biologisch Natuurvlees als u zoekt naar biologisch rundvlees, Schonebeker lamsvlees, biologisch scharrelvarkensvlees, Les Bleues scharrelkippenvlees, biologisch wild en/of pakketten grasgevoerd natuurvlees. Bestel makkelijk vanuit je luie stoel!

Bezield duurzaam

Foto: NDC mediagroep

Dirk de Bruin en Bernie de Weerd zijn de huidige en zeer bezielde mannen achter Biologisch Natuurvlees. En eigenlijk raden we u aan om even hier meer te lezen op de eigen site van Zorg en Natuur. Omdat de motivatie en liefde, voor de natuur, de dieren, MVO en om duurzaam te willen ondernemen opmerkelijk bijzonder te noemen valt. En dat proef je uiteraard ook terug in het natuurvlees op je bord!

 

Amelte 24

9404 EL  Assen

06 15229878

www.biologischnatuurvlees.nl

www.zorgnatuur.nl/shop

Waar komt het heerlijke vlees vandaan?

De kuddes van Biologisch Natuurvlees mogen voor Wetterskip Fryslân, Natuurmonumenten, gemeente Almere, gemeente Heerhugowaard, gemeente Ooststelllingwerf, natuurgebied het Fochteloërveen en voor Staatsbosbeheer de volgende natuurgebieden begrazen.

1 Duinen Schoorl

2 Geestmerambacht

3 Waterlandse bos

4 Noorderplassen

5 Fochteloërveen

6 Meindersveen

7 Vrouwenerveld

Bestellen maar!

Bezoek de webshop en geniet voortaan ook van echt biologisch (h)eerlijk vlees!

 

Biologisch Natuurvlees Assen