Heerlijke biologische thee van Het Blauwe Huis in Drenthe!

Het Blauwe Huis

Het Blauwe Huis teelt en levert heerlijke keukenkruiden, specerijen, theekruiden en verzorgende kruidenoliën. De eigen teelt vormt de bodem onder het bedrijf, letterlijk en figuurlijk. Door zelf te telen investeren zij al sinds de oprichting in de jaren zeventig in plantenkennis en -kwaliteit.

De liefde voor planten en de passie voor het ondernemerschap leveren geregeld verrassende producten op; ze hebben theemengsels met wel vijftien ingrediënten, stellen nieuwe kruidenmixen samen als smaakmakers voor bijvoorbeeld hamburgers en appelgebak en ontwikkelen kruidensauzen zoals harissa.

De producten van nu vinden hun oorsprong in het pionierswerk van oprichtster Trees Boeke en haar compagnon Jan Kees Luijerink. Zij waren een van de eersten in Nederland die de biodynamische landbouw professioneel inzetten voor het telen van kruiden. Zij brachten hun producten op de eerste biologische markt van Nederland aan de man en zetten de deuren wijd open voor jongere generaties die zich wilden verdiepen in kruiden en planten.

 

 

 

De producten van het Blauwe Huis bestelt u super eenvoudig via www.biologischetoko.nl!

Het Blauwe Huis