Informatie:

Natural Life: gezonde voeding als natuurlijke therapie!

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Voeding speelt daarbij een hele belangrijke rol. Door het kiezen van de juiste voedingsstoffen stimuleren we het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Natural Life praktijk voor Orthomoleculaire therapie, helpt u op weg naar een optimale gezondheid en bewustwording. Zo kunt u vol energie leven en vitaal ouder worden.

Even voorstellen

Mijn naam is Carina Veldhuis. In 2006 ben ik gestart met mijn praktijk Natural Life, gevestigd in het mooie Beek en Esdoornlandschap van Zeegse(Drenthe). Gezonde voeding is mijn passie. Als ik om mij heen kijk, zie ik veel mensen die door allerlei oorzaken vervallen in een ongezonde levensstijl. Hierdoor ontstaan klachten met de gezondheid en energie.

Het is voor mij een uitdaging om mensen vanuit mijn hart en op een zo natuurlijk mogelijke manier te helpen naar een blijvend herstellend resultaat. Daarbij richt ik mij op onze dagelijkse voeding met essentiele voedingsstoffen. Stoffen uit de natuur, zonder toevoegingen en met een natuurlijke geneeskrachtige werking.

In mijn zoektocht naar een passende geneeswijze ben ik in aanraking gekomen met Orthomoleculaire Geneeskunde en ben ik mij gaan specialiseren tot Orthomocelair therapeut. In mijn praktijk help ik mensen die fysiek en mentaal zijn vastgelopen op weg hun leven weer positiever in te richten en meer energie te krijgen.

 

 

 

Contact:

Carina Veldhuis

Kampweg 4

9483 TG Zeegse

06 40317682 (op werkdagen tussen 15.30-17.30)

www.mynaturallife.nl

Natur Life: gezonde voeding als natuurlijke therapie!

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Voeding speelt daarbij een hele belangrijke rol. Door het kiezen van de juiste voedingsstoffen stimuleren we het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Natur Life praktijk voor Orthomoculaire therapie, helpt u op weg naar een optimale gezondheid en bewustwording. Zo kunt u vol energie leven en vitaal ouder worden.

Orthomoculaire therapie

Gezondheid is uw meest kostbare bezit! Gezond worden en blijven heeft te maken met vinden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Als het balans in het lichaam verstoord is, kunnen er gezondheidsklachten ontstaan. Voeding speelt daarbij een hele belangrijke rol. Door het kiezen van de juiste voedingsstoffen stimuleren we het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Maar wat is nu precies gezonde voeding?

Voedingsgeneeskunde

Orthomoculaire geneeskunde is in feite een synoniem voor ‘voedingsgeneeskunde’. De orthomoculaire behandelwijze streeft na om zoveel mogelijk noodzakelijke en nuttige (natuurlijke) voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Zo worden gezondheidsklachten voorkomen en bestaande gezondheidsklachten behandeld. Uw behandelaar houdt hierbij rekening met uw fysieke en mentale aspecten en leefgewoontes.

De term ‘Orthos’ komt uit het Grieks en betekend gezond. ‘Moleculair’ staat voor molecuul. Met de term ‘orthomoleculaire’ wordt bedoeld dat gebruik gemaakt wordt van optimale concentraties van voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren, essentiele vetzuren en bioactieve stoffen(kruiden). Orthomoculaire voedingsstoffen hebben, op enkel uitzonderingen na, geen interactie met medicijnen en kunnen dus gecombineerd worden.

Voor wie

Met behulp van de orthomoculaire geneeskunde kunnen veel fysieke en mentale aandoeningen worden behandeld. In mijn praktijk Natural Life behandel ik zowel kinderen als volwassenen. Heeft u te maken met een gezondheidsklacht, energietekort, ongezond gewicht of vage klachten en wilt u weten wat orthomoculaire therapie voor u kan betekenen, neem dan contact op voor een eerste consult.

Natural Life is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Als uw zorgverzekeraar deze beroepsvereniging erkent en u bent aanvullend verzekerd dan wordt uw gezondheid vergoed.

Natural Life