Altijd al een keer Sherlock Holmes willen zijn?

Grijp nu je kans en speel het Detectivespel op een eiland naar keuze! Dit interactieve uitje is geschikt voor elk vrienden of familie uitje. Speel het spel op een van de vele spellocaties en maak van jullie uitje een geslaagde dag!

Beschrijving

Gewapend met de SpellenApp gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Bij ieder juist gevonden foto bewijs ontvangen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel!

Kenmerken

Oplossen van 4 cold-cases met je team

2 à 3 uur

Doe-het-zelf spel of spel met spelleider 

Eigen smartphone + databundel

10 – 50 Mb per smartphone per spel

Uitdagende puzzels en opdrachten onderweg

Inclusief spelmaterialen

Gratis gebruik SpellenApp

Scorekaart met foto’s & video’s na afloop spel

Detective spel buiten
Het Detectivespel is op iedere dag en op elk gewenst tijdstip te spelen. Tijdens het spel wordt ongeveer een afstand afgelegd van 3 tot 5 kilometer en in totaal zijn jullie 2 tot 2,5 uur onderweg. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet per team, zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel.
 
 

Hebben we je interesse gewekt? Zet je Sherlock Holmes pet dan op en speel het Detectivespel dan op één van onze mooie eilanden, wellicht op Texel, Ameland of Schiermonnikoog? Check onze website voor meer locaties. Check onze website voor meer locaties en meer spellen! Ga naar www.spellenlabs.nl en verken de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

 

Detectivespel Texel

Detectivespel Schiermonnikoog

Detectivespel Ameland

Pin It on Pinterest