Informatie:

Natuurlijk genieten op de groenste camping van Texel!

Grenzend aan het natuurgebied Waalenburg en aan de boerenfietsroute vindt u midden op het prachtige eiland Texel “Ora et Labora”. Deze schitterende groene camping ligt in de oude boomgaard in een uvorm om de echte Texelse stolpboerderij uit 1900 heen.

Thuiskomen in het groen en bij de super gastvrije familie Roeper!

Het is opmerkelijk hoe mooi groen de 15 kampeerplekken zijn en ruim! Heerlijk luieren in een hangmat of wanneer de avond valt intens genieten kunnen van een prachtige zonsondergang op de eigen binnendijk. Opmerkelijk is ook dat het schone sanitair en alle andere voorzieningen van buiten ook mooi groen zijn aangekleed!

Ezeltjes

Bij een boerderij horen natuurlijk dieren. Naast twee superleuke ezeltjes, zijn er ook gezellige kippen en houden de twee lieve poezen Mazzel en Snoes altijd een oogje in het zeil!

Contact:

Piet-Wim & Marja Roeper

Zaandammerdijk 2

1793 EN  De Waal-Texel

0222 318373

06 23249201

www.campingoraetlabora.nl

Heerlijke locatie voor mensen die de hectiek van een grote stad even willen vergeten!

Het is de perfecte locatie voor iedereen die houdt van de natuur en juist voor kinderen is dit ook een super fijne plek waar je nog lekker vrij echt kunt buiten spelen. Heerlijk buiten ontbijten voor je tentje is leuk, maar de eigen elke dag verse broodjes service van de camping maakt het nog net even beter! Regent het, nou wat te denken van een eigen camping bibliotheek! En het strand? Dat is slechts een kwartiertje fietsen van deze prachtige groene locatie op het mooie Texel!

Vakantiehuisje Boetje

De camping heeft naast het kampeerseizoen(de camping is open van april t/m oktober), het gehele jaar een gemoedelijk huisje voor 2 a 4 personen te huur!

Camping Ora et Labora

Pin It on Pinterest