Sfeervolle, gezellige en mooie groene kleine camping op Schiermonnikoog!

Vakantieboerderij Springfield bezit over haar eigen gemoedelijke minicamping (2000 meter2), welke van weilanden en erf gescheiden is door gebouwen en een natuurlijke groene boomsingel. Het biedt ruimte voor 10 tenten. Speciaal voor mensen die geen zin hebben om een eigen tent mee te nemen, zijn er twee leuke trekkerstentjes te huur!

De Safaritent

Voor 4 personen alle comfort van een vakantiehuis, maar de charme van het kamperen genieten?!! Voor meer informatie klik HIER.

Het eilandgevoel van Schiermonnikoog..u wilt nooit meer naar huis!

.

(Note Natuurlijk Noorden: Schiermonnikoog promoten was eigenlijk niet de bedoeling. Dit eilandgevoel is zo iets moois en puurs, het mooie brede strand (je eigen strand genieten is zo gaaf), geen stomme auto’s en iedereen gaat super netjes met het strand om op Schier.  Dit is voor ons iets wat je dan eigenlijk niet wil delen met de hele wereld. Iedereen die we meenemen naar ons zeer geliefde Schiermonnikoog is verbluft door de schoonheid en de geur van het eilanden en de zo heerlijke en de easy menatiliteit van haar eigen bewoners. Een geweldig eiland met een echte dorpsziel/daar bedoelen we mee iedereen gaat netjes met elkaar om/dat is zo gaaf, dat vinden wij nou echt thuiskomen!)

.

 

Melle Grietjepad 17

9166 LT  Schiermonnikoog

0519-531366

www.vakantieboerderij-springfield.nl

Springfield is een bijzonder aantrekkelijke locatie voor kinderen

De camping is van mei tot oktober geopend. Er zijn prima eenvoudige faciliteiten die dagelijks worden schoon gemaakt: 2 douches en 2 toiletten. Maar ook een keukentje, de tuinstoelen en tafels net als WIFI zijn gratis te gebruiken voor de gasten. En bij vakantieboerderij Springfield zijn kinderen juist helemaal thuis. Er is een heuse kleine speeltuin (kinderen tot 12 jaar) en een groot speelveld met 2 goals. Maar het mooiste ze mogen mee helpen met Boer Willem. Hij melkt nog met de hand en hij heeft de mooiste veestapel (er zijn altijd wel wat kalfjes, kippen, koeien en schapen op de boerderij) van Schiermonnikoog! Gasten vinden bij Springfield een combinatie van heerlijke rust en boerengemoedelijkheid!

Tijdig reserveren is wel een goede tip

Naast de minicamping heeft vakantieboerderij Springfield ook nog een viertal leuke vakantiehuisjes te huur, maar ook dan is tijdig reserveren wel aan te raden. Klik HIER voor aanbod.

Vakantieboerderij Springfield is ideaal gelegen

Slechts 500 meter van het dorp, aan de rand van het natuurgebied de Westerplas (daar waar elke natuurliefhebber ogen tekort komt dankzij de meest bijzondere wilde planten en mooie(water-)vogels). Maar het strand en de zee, zowel het Westerstrand en het Badstrand zijn van Vakantieboerderij Springfield op loopafstand te voet of fiets erg makkelijk te bereiken, kortom ideaal voor iedereen die graag een relaxte vakantie wil vieren in puurheid!

.

Springfield

Pin It on Pinterest