Kom heerlijk kamperen met alle luxe op Schiermonnikoog!

Stel u wilt wel graag kamperen op het mooie Schiermonnikoog, maar u ziet het gesjouw met uw eigen tent niet zitten. Dan biedt Eureca de ideale oplossing voor u. Sinds de zomer van 2018 heeft Eureca twee nieuwe luxe glamping gezinstenten. 

Ze zijn volledig ingericht voor maar liefst acht personen, inclusief een een romantische bedstee voor twee, een tweepersoonsbed, twee stapelbedden, schoon sanitair en een gezellige keuken met eet- en zitgedeelte. 

Voor de tent is het goed vertoeven op de riante veranda. Ziet u zichzelf al heerlijk ontbijten of na een dagje strand na genieten met een lekker drankje! Daarnaast heeft elke gezinstent zijn eigen grasveldje met picknicktafel en super leuk voor kinderen een eigen speelgelegenheid.

Glamping bij de boer op Schiermonnikoog

Eureca is naast recreatieboerderij ook een echt prachtig melkveebedijf met maar liefst 120 melkkoeien die tweemaal per dag worden gemolken en 60 kalfjes van één dag tot zes maanden oud. 

Familie Hagen

Heereweg 4

9166 SE  Schiermonnikoog

0519 531421 of 06 38285824 of 06 29002480

www.eureca.nl

Boerderijbeleving

Vandaar dat u tijdens het kamperen het mooie boerenleven van echt héél dichtbij mee mag beleven. Vooral kinderen vinden dat heerlijk.

Gasten mogen helpen bij het voeren van de kalfjes (en lekker aaien) en kijken bij het melken. Zoals u mag verwachten van een echt boerenerf is er volop ruimte voor sport en spel, met een zandbak, schommels, trapveldje en een gezellige stookplaats. 

Schier is heerlijk!!!

Praktische links

De veerboot 

Fietsenverhuur Schiermonnikoger

Fietsenverhuur Soepboer

Linnenverhuur

Supermarkt 

Eureca

Natuurbeleving

Thijs Vliegerparadijs

Activiteitenagenda

De Balg Expres

Bezoekerscentrum 

Harthoorn Huifkartochten

Lytje Willem

Nationaal Park Schiermonnikoog

Reactief

Schierzomerkamp

VVV Schiermonnikoog

Eureca op Schiermonnikoog

Pin It on Pinterest