Informatie:

Laat eens wad van je horen!

Ben je Waddenliefhebber of wil je dat worden? Dan ben je op Waddenpost helemaal aan het goede adres. Waddenpost is namelijk het online waddenplatform, waar je artikelen, blogs, gedichten, foto’s en filmpjes over alle Waddeneilanden en de Waddenzee kunt lezen en bekijken. En leuker nog, als je zelf een waddenbelevenis hebt kun je die er zelf op zetten, posten dus, en dan word je Waddenposter op Waddenpost.

Waddenposter

Badgasten doen het, vissers doen het, schrijvers doen en huisjesverhuurders doen het. En misschien ga jij het ook wel doen. Van harte uitgenodigd, want voor een platform als Waddenpost geldt: hoe meer zielen hoe meer waddenvreugd.

Waddenliefde

Wat er al te lezen en te bekijken valt gaat altijd op de een of andere manier over het waddengebied. Door de verschillende Waddenposters is de insteek divers en dat is juiste het leuke. Je kunt je bedrijf profileren en je kunt je liefhebberij posten. Heb je er eigenlijk geen tijd voor, dan kun je het ook laten doen door gebruik te maken van de Waddenpost Service. Geen punt, wij van Waddenpost doen het met waddenliefde.

 

Contact:

Hoofdkantoor O.P. Lapstraat 7
9161 BV  Hollum Ameland
06 23218213

Van Texel tot Koresand

Waddenpost is op 3 augustus 2013 gestart en vandaag staan er al duizenden bijdragen op de website (het exacte aantal staat op de website, kijk maar even). Het aantal wordt dagelijks aangevuld door honderden Waddenposters, waddenliefhebbers die hun informatieve artikel, foto van een zonsondergang, filmpje van een evenement, gedicht, liedtekst of blog publiceren op Waddenpost. En daar kunnen nog wel honderden bij. Jij misschien? Registreren kan op de rechter bovenhoek van www.waddenpost.nl
Je kunt een persoonlijke pagina aanmaken die zichtbaar wordt als je je eerste post hebt geplaatst. Wij kunnen niet wachten!

 

.

Waddenpost