Vind jouw droombaan op een schitterend eiland!

Soms ben je toe aan een nieuwe uitdaging. En heel soms hoort daar een compleet nieuwe omgeving bij. Dat maakt uiteraard het avontuur des te groter! Nieuwe mensen, nieuwe woon- en/of werkplek, een geheel nieuw perspectief. Waarom zou je blijven wachten op je toekomst? Haal die zelf naar je toe door te gaan werken op de Wadden.

Jawel, jouw expertise is in de prachtige door water omgeven gebieden die Nederland rijk is van harte welkom. En daar de eilanden populaire plekken zijn voor zowel toeristen als werkzoekenden, is het nu of nooit!

Werken op de Wadden

Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn niet alleen maar vakantieoorden. Ook andere bronnen van inkomsten zijn nodig om de eilanden draaiende te houden. Wat dacht je van het brouwen van Texels bier en het maken en verkopen van de beroemde schapenkaas die eveneens van dit eiland afkomstig is? Ambachten spelen hier nog steeds een grote rol!

Maar toegegeven, de meeste vacatures sluiten wel aan bij de horeca. Niet zo gek ook, met al die toeristen en dagjesmensen die best een drankje en een versnapering lusten. Velen van hen overnachten in een hotel of camping, waar ze wel enige service verwachten.

 

 

 
Heb jij de expertise om ze dit te bieden? Wellicht bezit je al genoeg ervaring om een hotel- of restaurant ploeg draaiende te houden. In dat geval is het zeker de moeite waard om op onze Waddenvacatures te reageren!
 
 

Wonen op de Wadden

Telkens heen en weer pendelen naar het vasteland gaat je uiteindelijk wellicht opbreken. Daarom zou je werken en wonen op de Wadden het beste met elkaar kunnen combineren. Dit geeft je een unieke kans om de eilanden te gaan verkennen! Raak verbonden met de rijke historie en de cultuur van bijvoorbeeld Ameland, leer de lokale tongval kennen en beheersen en bezoek festivals met de meest opzwepende muziek. Houd je we van een beetje lichaamsbeweging? Dan vind je op de Wadden genoeg sportevenementen waar je aan mee kunt doen.

Dus, waar wacht je nog op? Reageer op een vacature die bij je past en maak je droom waar!

 

 

Hollumerweg 1
 

9162 EJ  Ballum

 
06 10062067
 

Waddenvacatures.nl