Informatie:

Hier beleef je Vlieland op haar best!

Aan de jachthaven van Vlieland vind je Havenpaviljoen De Dining. Schitterend gelegen, waardoor je een fenomenaal uitzicht geniet over het Werelderfgoed de Waddenzee.

Middelandse zee sfeer op Vlieland

Jaap Hamstra en Frieda Jurjens hebben een loungeplek van allure weten te maken van hun Havenpaviljoen De Dining. Het comfortabele terras met heerlijke loungebanken, vrolijke olijfbomen en hun ‘huisstijlkleur’ turquoise is als ‘Dining-blauw’ zelfs een begrip op het eiland. Een gedeelte van het grote terras kan overdekt gemaakt worden en heerlijk verwarmd voor de koelere dagen. De crew van Havenpaviljoen The Dining? Gastvrijheid zoals het hoort!

 

 

 

Contact:

Jaap Hamstra & Frieda Jurjens

Havenweg 70

8899 BC  Vlieland

0562 451020

www.dedining.nl

Openingstijden

Iedere dag geopend vanaf 10.00 uur.

Gezonde menukaart

Je kan er heerlijk genieten op het terras van een kopje Peeze koffie en een stukje huisgemaakt gebak of bij zonsondergang lekker loungen met cocktails en tapas. Maar de menukaart laat zien dat er veel liefde is voor gezond en goed eten. Je kan er een goede burger krijgen, maar ook veggie-frietjes en de heerlijkste smoothies. Voor de vegetarier is er veel keuze, voor kinderen een geweldige kinderkaart en zoals je in een haven mag verwachten staat er uiteraard ook vis op de kaart.

 

Informeer HIER naar de mogelijkheden voor groepen.

Voorproefje

Havenpaviljoen De Dining

Pin It on Pinterest