Kom heerlijk gastvrij overnachten bij Bed & Breakfast Jinkepaed in Friesland!

Slapen in een bedstee zoals vroeger bij opa en oma, dat kan in het kleinste en oudste huisje van Achtkarspelen. Doe een stap terug in de tijd, met het comfort van nu. Of logeer in een pipowagen, fiets en wandel overdag door de Friese Wouden en ga ‘s avonds in de houtgestookte sauna of Zweedse Størvatt om te ontspannen!

Het monumentale landarbeiders huisje van Lucas en Teike geeft je echt een unieke beleving. Stel je voor hoe je met een groot gezin zou wonen in dit, voor die tijd, ‘ruime’ huisje.

Gelukkig is alles nog in oude stijl, maar wel met een verlengde bedstee, centrale verwarming, een badkamer met toilet en oa. wifi. Er staan twee fietsen klaar voor gratis gebruik.

Of kies voor een van onze andere bijzondere gastenverblijven, zoals pipowagen De Theemuts.

Leef groots in een klein knus huisje!

Het Vogelhuisje, iets voor echte rustzoekers

Een fijn huisje met privé tuin, met de hele dag vogelgezang om je heen

 

Wil Kooistra

Jinkepaed 5

9287 HC Twijzelerheide

06 19539548

www.jinkepaed.nl 

Een ruim chalet met een overdekte veranda met uitzicht over het coulissenlandschap.

‘s Avonds genieten bij de houtkachel!

Beleef de geschiedenis van trekvaarten en tolwegen, in dit Tolhuisje op 5 minuten rijden van Dokkum.

Een compleet huisje voor 4 gasten!

In alle gastenverblijven zijn voorzieningen om zelf koffie en thee te zetten en te koken, er is gratis wifi, parkeerruimte en een overdekte fietsenstalling. Komt u met het openbaar vervoer, dan halen en brengen wij u graag.

Omgeving

De B&B ligt centraal in Nationaal Landschap de Fryske Walden, met een uitgebreid Fiets knooppuntroute Netwerk. Op korte afstand is het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park de Alde Feanen en de veerboten naar Ameland en Schiermonnikoog. En brengt u vooral een bezoek aan het gezellige 11-steden stadje Dokkum met de Bonifatius bron.

 

B&B Jinkepaed

Pin It on Pinterest