Informatie:

U bent van harte welkom in onze sfeervolle woonboerderij op het noordelijke Friese platteland in het buitengebied van Dokkum

Hier kunt u tot rust komen en genieten van de natuur en de weidsheid. Bij ons zijn de nachten nog echt donker, met veel sterren.
Ook de actieve gast is bij ons aan het goede adres, er zijn veel mooie wandel en fietspaden.

Historie

In een bijgebouw op ons erf bevindt zich het museum over Klooster Claercamp, wat van 1165 tot 1580 in het weiland voor onze deur heeft gestaan en waar zo’n 700 monniken woonden en werkten.

Contact:

Sjoerd Helbig en Matsje Wijtsma

Klaarkampsterwei 6

9105AZ Rinsumageast

0519 296168

06 51466340

www.benbclaercamp.nl

Ontbijten met privacy

Wij bieden u een ontbijt met streekproducten, welke we in een mand bij uw deur brengen op de uw gewenste tijd. Zo kunt u in alle rust, op uw eigen kamer(bij mooi weer kunt u ook lekker buiten ontbijten), de dag beginnen en plannen maken voor leuke activiteiten en uitstapjes in de omgeving

Omgeving

Werelderfgoed de Waddenzee (wadlopen) is maar 10 km van ons verwijderd en de prachtige waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn ideaal voor een dagtripje. Verder is het Nationaal Park Lauwersmeer in de buurt (22km).De boerderij ligt aan de elfstedenroute voor de fiets en andere voertuigen en vlak bij de mooie stad Dokkum (5km) en de hoofdstad Leeuwarden (18km).

 

 

Bed and Breakfast Claercamp

Pin It on Pinterest