De Wolder Wagen

Glutenvrij Genieten, Bed and Breakfast Zonder Zorgen!

’s Ochtends word je verwend met een fantastisch glutenvrij ontbijt met biologische producten. Hier is het echt even bijkomen en genieten van de rust.

Een compleet ingerichte woonwagen voor jullie alleen. Met privé sanitair en een keukenblok. Een fijne zithoek bij de houtkachel. Een goed tweepersoonsbed. Vanuit het raam zie je de vogels en eekhoorntjes en hoor je een watertje kabbelen.

De natuur is prachtig, het Drents Friese Wold is dichtbij voor een goede wandeling. Appelscha is binnen een paar minuten te bereiken. Culturele mogelijkheden genoeg, Oosterwolde ligt op de grenzen van Groningen, Friesland en Drente.

 

Quadoelenweg 17

8431 LM  Oosterwolde 

0516 426724

www.dewolderwagen.nl

De wagen is rook- en huisdiervrij en ingericht voor twee personen. Een derde persoon of kinderen in overleg. Niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Er is vrij parkeren en fietsenstalling aanwezig. Indien gewenst kunnen er elektrische fietsen gehuurd worden. 

We zijn ervaringsdeskundig op het gebied van glutenvrij eten en kunnen ook een melkvrij, lactosevrij en sojavrij ontbijt maken. Maak je wensen kenbaar en kom genieten! Wij staan als jong gezin met veel plezier voor je klaar!

 

De Wolderwagen

Pin It on Pinterest