Informatie:

Beleef de 7 de Hemel van Friesland, deze overnachting is pure verwennerij!

Ver van het drukke westen vindt u in het lievelijk acht eeuwen oud dorpje Hemelum, B&B 7 de Hemel in een schitterend monument. Vlakbij ligt de Morra, een van de vele schitterende Friese meren. Aan de andere kant ziet u bos, akkers en water het zogenoemde mooie Gaasterland. Bekend om zijn vele fiets- en wandelpaden, vogelhutten, strandjes aan het IJsselmeer, golfbanen en bekende schilderachtige dorpjes als Oudemirdum, Balk, Stavoren en Hindeloopen.

De 7 de Hemel heeft maar liefst 4 kamers: vergeet-mij-nietjemagnoliayucca en sering. Luxe kamers met bedden die heerlijk slapen. Een eigen badkamer natuurlijk. Aan alles wordt gedacht: tv, wifi, een zitje, kunst aan de muur en een chocolaatje voor het slapen gaan.

 

 

Contact:

Peter van Capelleveen en Ans Bouwmans

Hegewei 2

8584 VJ  Hemelum

0514 850600

06 12831052

www.bend7dehemel.nl

Hemels ontbijten en dineren

’s Morgens wordt een culinair drie-gangen-ontbijt geserveerd uit de Amerikaanse & Nederlandse keuken. Denk aan heerlijke gerechten als meloensoep met munt, roerei met salsa en bosbessenmuffins of grapefruit met ahornsiroop, pittige worstjes en broodpudding met frambozen.

Het diner op verzoek bestaat uit drie onovertreffelijke gangen, twee drankjes en koffie na. Een paar van de favoriete gerechten van het huis zijn grote garnalen met bacon, kabeljauw met een pecankorstje en biefstukreepjes met Seelbach steaksaus. Kortom pure verwennerij!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bed & Breakfast 7de Hemel