Informatie:

Meer dan een overnachting!!!

In het voormalig politiebureau van Koudum vindt u B&B/pension Perruque. Met 10 comfortabele kamers en 2 appartementen wordt u met een knipoog verwezen naar de historie van het pand.

In 2016 werd de B&B zelfs verkozen tot populairste B&B van Nederland. Heerlijke bedden, prachtige kamers, lekker buiten loungen en een groots ontbijt wat geroemd wordt bij de gasten. Maar juist de gastvrijheid van uw gastheer en gastvrouw, maakt het genieten wel het Genieten met een grote G!

Contact:

Nico en Janny

Ds.L. Tinholtstraat 2

8723 CX Koudum

0514 523337

06 42861953

www.perruque.nl

Leuke anekdote over de B&B

Nico kwam als gast logeren in 2007 toen hij werkzaam was en nog steeds is bij spoor-,weg- en waterbouw, de vlam sloeg over en sindsdien zijn Janny en Nico een stel. Ze runnen met enorme bevlogenheid en gastvrijheid Perruque, wat inmiddels een begrip is geworden in heel Nederland en ver daar buiten!

Omgeving 

Gelegen binnen een straal van 30 km vindt u 7 van de Friese Elfsteden: Bolsward, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen en Workum. Het schilderachtige Gaasterland op slecht 5 km van Perruque en varen op een echt Fries skûtsje behoort ook tot de mogelijkheden. In de winter zijn diverse musea in de buurt geopend en brandt de houtkachel heerlijk in Perruque. Is er ijs dan nemen ze u ook graag mee het natuurijs op. Kortom bij Perruque kunt u naast een heerlijk verblijf, ook zeker echt Fryslan beleven op haar best!

Perreque B&B Koudum

Pin It on Pinterest