Dé Bal: De Bal is hét spel voor rasvoetballers

Met een bal aan de voet verken je de omgeving, doe je de gekste bal-gerelateerde opdrachten, speel je een voetbalquiz en dit wordt nog allemaal vastgelegd ook! Wie durft er de  meeste gekke dingen te doen met Dé Bal? Wie heeft er de meeste voetbalkennis paraat? Maar bovenal, welk team scoort de meeste punten en wint Dé Bal?

Er liggen hotspots verspreid op de door jou gekozen locatie. Achter deze hotspots zitten verschillende opdrachten die je met een bal moet uitvoeren. Ben jij handig met een bal? Wij dagen je uit om dingen met een bal te doen die je zelf nooit had bedacht! De opdrachten bestaan uit voetbal gerelateerde quizvragen, video-opdrachten en uiteraard opdrachten die je moet uitvoeren met betrekking tot de omgeving. Hoe gekker de opdracht, hoe meer punten het oplevert. Je beoordeeld elkaars beeldmateriaal voor extra punten. Alle opdrachten staan garant voor een flink dosis hilariteit!

Alle opdrachten worden uitgevoerd door middel van onze gloednieuwe SpellenApp & spelmaterialen. Naast dat je dus echt bezig bent met de opdrachten en de SpellenApp, verken je ook daadwerkelijk de omgeving. Nieuwsgierig geworden? Geniet dan van dit “buitenspel” en laat je verrassen!

 

Kenmerken

Lekker dollen door de stad met je vrienden en een bal. Scoor zoveel mogelijk punten!

2 uur

Doe-het-zelf spel of spel met spelleider

Eigen smartphone + databundel

10 – 50 Mb per smartphone per spel

Challenges tegen elkaar

Inclusief spelmaterialen. Neem wel je eigen bal mee!

Gratis gebruik SpellenApp

Na afloop een scorekaart met klassement en foto’s

Hebben we je interesse gewekt? Probeer Dé Bal dan bij jou in de buurt, wellicht in Sneek of Leeuwarden? Check onze website voor meer locaties en meer spellen! Zowel met als zonder begeleiding te spelen. Ga naar www.spellenlabs.nl en verken de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

 

Dé Bal Leeuwarden

Dé Bal Sneek

Pin It on Pinterest