Informatie:

De hotspot van Leeuwarden om lekker en bewust te eten!

Deze biologische lunchroom gelooft in de smaak van de natuur; serevent generic daarom werken zij niet met kunstmatige toevoegingen. Alles is daarom hier helemaal E-nummer vrij en alles is van natuurlijke oorsprong. Er wordt voor meer dan 80% gewerkt met biologische producten en zoveel als mogelijk met lokale producten!

Je kan er de lekkerste belegde broodjes, de beste smoothies en sappen, heerlijke soepen, taarten en biologische frisdranken krijgen. Dus dit is echt in Leeuwarden de perfecte locatie om eens heerlijk te ontbijten, lekker koffie te drinken of gezellig te lunchen!

Catering

Bij Broodje Bewust geloven ze in een passende, smakelijke en originele maaltijd. Eerlijk eten smaakt namelijk altijd het allerlekkerst. Of het nou gaat om een zakenlunch of een familie-uitje, Broodje Bewust verzorgt graag de catering. Zij kiezen voor eerlijke producten, zithromax sale zoals een voedzame shake of een biologisch belegd broodje.

 

 

Contact:

Groentemarkt 1

8911 JB Leeuwarden

058 2030020

www.broodjebewust-leeuwarden.nl

Openingstijden

zondag Gesloten
maandag 08:00-18:00
dinsdag Gesloten
woensdag 08:00-18:00
donderdag 08:00-18:00
vrijdag 08:00-18:00
zaterdag 09:00-17:00

HIGH TEA bij Broodje Bewust

Absoluut van te voren reserveren, want het is ongelofelijk populair! Want dit is momenteel the place to be van Leeuwarden voor een biologische High Tea! Ook kan je een High Tea van Broodje Bewust cadeau geven!

Broodje Bewust

Pin It on Pinterest