Informatie:

Overnachten in puur Friesland!

Kamperen of logeren midden in de Friese natuur, met aan alle kanten adembenemend weids uitzicht. Dát is it Dreamlân: klein Natuurkampeerterrein, 2 duurzame ecolodges, enkele design vakantiehuizen, een hip 10-persoons familiehuis en een fijne 20-persoons groepsaccommodatie.

Op it Dreamlân kampeer je zoals je je kamperen voorstelt: natuur en ruimte om je heen, kinderen die de hele dag buitenspelen, en een relaxte sfeer met fijne mensen. It Dreamlân ligt op een Friese terp met wild gras en weidebloemen, grenzend aan de meanderende Dwarsreid. Er zijn drie velden: een knus terrein tussen de bomen met schaduw, de open terp met zon en weids uitzicht, en een natuurlijk trekkersveld.

It Dreamlân is een gezinscamping en toegankelijk voor kleine en grote tenten, caravans en campers. De plaatsen zijn ruim en door groene ‘eilanden’ op het terrein is er veel privacy. De camping heeft 25 plaatsen waarvan 20 met elektra en er is gratis draadloos internet (wifi) beschikbaar op de camping. Er zijn geen vaste plaatsen. In de knusse, overdekte kachelplaats met lekkere kussens, kun je fijn nagenieten van de dag bij een warm vuurtje.

 

Contact:

Groeneweg 5

9293 MC  Kollumerpomp

0511 408886

06 13638298

www.itdreamlan.nl

Hou je wel van die relaxte sfeer, het buitenleven en het campinggevoel? Maar is kamperen eigenlijk niet zo jouw ding? Geeft niks, je bent niet de enige, en daar is glamping voor uitgevonden! Op it Dreamlân kun je ook comfortabel overnachten in één van de 4-persoons Trek-in’s, het knusse 4-persoons hûske, in één van de vier design vakantiehuizen voor 4 of 6 personen of in het 10-persoons familiehuis. De vier design vakantiewoningen onder 1 dak zijn ook samen te huur, met de gemeenschappelijke ruimte in het midden, als bijzondere 20-persoons groepsaccommodatie. Er is voor iedereen een fijne plek dus!

 

it Dreamlân