Informatie:

Kamperen in rust en met luxe!

Midden tussen de Friese weilanden en de meren staan de tenten van Kampari. Veel zijn het er niet want het is een rustige, kleine camping. Tetterende animatoren of geplons in een zwembad tref je hier ook niet aan. Mocht je het zwemmen missen, het Tjeukemeer is vlak bij met een mooi zandstrand!

De ruime opgezette tenten zijn voorzien van alle gemakken  inclusief douche en WC. Ook een uitstekende keuken zodat je na het zeilen, fietsen of luieren lekker je maaltijd kunt voorbereiden. Als het gaat schemeren trek je jezelf terug in de luxe tent met elk eigen thema zoals Azië, de savanne of gezellig strandhuisje.

Ga met gastheer Willem zeilen en de Friese dorpjes verkennen. Lekker relaxen met de wind door je haren en het geluid van de klotsende golven. Gezellige dorpen zoals Sloten, Lemmer en Joure liggen dicht in de buurt. Uitstapje naar natuur of cultuur zijn dan ook snel gemaakt. Klinkt aanlokkelijk? Voor de stilte genieters een uitnodiging om uit de hectische sleur van alle dag te ontsnappen!

 

 

Contact:

Willem & Wendy

Trekkersweg 4
8508 RN  Delfstrahuizen
06 51195858

Kampari biedt juist de ultieme locatie voor gasten die willen kamperen in luxe en heerlijk willen genieten van rust en ruimte!

Kampari

Pin It on Pinterest