Informatie:

Een heerlijk rust object: Geen snelwegen met geluiden en geen verlichting van straten of industrie. In de nacht ademloos sterren zien schijnen, zonder te worden gestoord !

Aan de rand van de Waddenzee vindt u minicamping de Seedykster Toer.  Hier ervaart u echt de rust en de sfeer van het mooie Wad. Sinds 2009 staat dit prachtige en unieke natuurgebied op de Werelderfgoedlijst en is door de UNESCO aangewezen als bio-sfeerreservaat. Het is dan ook vrij uniek om hier te kunnen kamperen. En het is verstandig te reserveren, want het is een geliefde camping bij natuurliefhebbers, maar ook de rustzoeker en mensen met kinderen komen hier graag. De Seedykster Toer biedt namelijk vele leuke activiteiten en de eigenaar Gerben Visbeen neemt u graag bezield mee om zijn mooie locatie en omgeving te delen met u.

De camping heeft 15 ruime en groene staanplaatsen, alle voorzien van aansluitmogelijkheid op het electriciteitsnet (16 A). Het schone sanitair bevindt in de boerderij zelf. Gasten mogen gebruik maken van alle faciliteiten op het bedrijf. Ook kunt u er fietsen huren. Gratis WIFI beschikbaar.

 

 

 

Contact:

Familie Visbeen

Zeedijk 8

9073 TN  Marrum

0518 411434

06 22510117

www.seedykstertoer.nl

Uw paard  of pony is ook van harte welkom!

Ook super leuk voor kinderen

Een overdekte speelhal, een uitkijktoren, de dieren, het heerlijke buiten kunnen spelen/geen verkeer of mee gaan met de Seedykster Toertocht.

Minicamping de SeedyksterToer

Pin It on Pinterest