Informatie:

Natuur beleven doe je bij De Landerij!

Prachtig gelegen direct grenzend aan het natuurgebied de Rottige Meenthe. Het mooie moerasgebied ligt in het verlengde van de Weerribben. Vandaar dat de Landerij ook de perfecte uitvalsbasis is voor kano-, wandel-, en fietstochten door dit schitterende gebied.

De Landerij heeft maar liefst 25 ruime staanplaatsen en is gelegen aan de Zuiderzeeroute. Hoewel het kampeerterrein grenst aan het dorp, ervaar je hier het echte Natuurkampeerterrein-gevoel. Vlak achter het terrein loopt een fiets- en wandelpad (Zuiderzeeroute). Er is een steiger om meteen met de kano het moerasgebied in te peddelen.

Uniek 

In de grote moestuin, midden op het kampeerterrein ligt een heerlijke gemeenschappelijke groententuin en er staan diverse fruitbomen. Hier mogen gasten zelf hun eigen maaltijd verzamelen. Ook is er een knusse schuilhut met waterkoker en koffiezetapparaat.

 

Contact:

 

www.delanderij.nl

Grindweg 155
8483 JM  Scherpenzeel
0527 261899

Duurzaam karakter

Waterbesparende douches · Groene energie · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Omgeving
Naast de schitterende natuur is De Landerij dankzij haar unieke ligging tussen de natuurgebieden de Rottige Meente en de Weerribben ook vlakbij het pittoreske Giethoorn: het Venetië van het Noorden! Maar ook het Zuiderzeedorpje Lemmer is vlakbij, hiervandaan trekken vele bootjes het Friese Merengebied in.

Natuurkampeerterrein De Landerij

Pin It on Pinterest