Informatie:

Culinair genieten tussen Wad en Stad, met uitzicht over de prachtige haven van Harlingen

In de haven van Harlingen, met uitzicht over de zilte zee en de Harlinger scheepvaart, ligt culinair restaurant ’t Havenmantsje. In het historische pand met de karakteristieke klokkentoren kunt u genieten van een bijzondere high tea, een overheerlijke lunch of een sensationeel diner waarbij eerbied voor de gast centraal staat, elk moment van de dag.

Geniet in de prachtige aangebouwde serre van de warme ochtend- en avondzon, terwijl u zich laat verrassen en inspireren door de overheerlijke culinaire gerechten van Meesterkok Marco Poldervaart en zijn topkoks.

Voor de speciale dinermenu’s wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van lokale producten van topkwaliteit uit de zee en kwelders van de Waddenzee en de vruchtbare gronden achter de Waddendijken. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met speciale culinaire wensen en bijzondere gelegenheden. U als gast staat centraal.

´t Havenmantsje biedt ook meerdere unieke arrangementen op het gebied van diner en overnachting en voor een vergaderlunch of een vergaderdiner.

 

 Contact:

 

 

Havenplein 1

8861 XA  Harlingen

0517 858600

www.havenmantsje.nl

Lunch:              wo t/m zo van 12.00 – 14.30 uur

Diner:               wo t/m zo van 18.00 – 21.00 uur

Waddenthee:  wo t/m zo van 12.00 – 14.30 uur

ma & di:           ontvangst op aanvraag

In de directe omgeving van ’t Havenmantsje zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (parkeren na 18.00 uur gratis).

 

Op de eerste verdieping van het monumentale pand van ’t Havenmantsje is ook een volledige keuken ingericht, waar SVH Meesterkok Marco Poldervaart kooklessen, kookworkshops, proeverijen en kookdemonstraties verzorgt. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Verfijn uw culinaire vaardigheden en meldt u aan als individu of met een hele groep van maximaal 10 personen!

 

Elke zaterdag bieden we hier ook de mogelijkheid van de “CHEFS TABLE”.  Dit houdt in dat Marco in een intieme sfeer met veel persoonlijk contact, speciaal voor u een 10 gerechten verbluffingsmenu kookt!

 

 

 

 

 

‘T HAVENMANTSJE