Informatie:

BIJ SPIJKERDORP IN DRACHTEN MAG JE HUTTEN BOUWEN!

Je verjaardag vieren  of gewoon een leuke dag hebben kan op Spijkerdorp heel goed. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes( broerjes of zusjes)  avontuurlijk te spelen op ons terrein of bouwen aan een van de vele hutten, welke wij hiervoor dan speciaal beschikbaar hebben. En bij reservering een dagdeel (max.4 uur) vrij houden. Alle benodigde materialen als hamers en zagen zijn bij ons natuurlijk aanwezig en bij de start krijg je voldoende spijkers mee!

Reserveren is een must, ander loop je het risico dat alle hutten bezet zijn.

Er zijn twee “theehuisjes” (indien beschikbaar!), waarvan 1 geschikt is voor rolstoelgebruikers. Van uit zo’n theehuisje kan het avontuur op Spijkerdorp beginnen. Ons theehuis is geschikt voor ongeveer 10 kinderen.

Contact:

Tjaarda 444

9202 LA Drachten

0512 522488

www.spijkerdorp.nl

Moe van het bouwen of even geen zin dan lekker spelen in de speeltuin, skelteren op de skelterbaan of gewoon even lekker zitten ergens op her terrein.

Spijkerdorp is dé plek waar alle kinderen samen kunnen spelen. Het speelterrein en overige faciliteiten zijn er voor ingericht dat kinderen met en zonder handicap hier veilig en vertrouwd kunnen spelen en bouwen.

Spijkerdorp Drachten