Knuffelen, High Tea en Golfen met alpaca’s!

Dat zijn enkele ingrediënten van AlpacaWorld-Flevoland die garant staan voor een heerlijk en ontspannend vermaak op onze alpaca boerderij. Een geweldige ervaring voor jong en oud. Wij bieden diverse arrangementen en geven rondleidingen aan groepen.

We hebben een golfbaan aangelegd waar je tussen de alpaca’s kunt klomp-golfen. Onze kudde loopt dan gewoon tussen u door en u kunt van dichtbij kijken in die prachtige bruine ogen. Nog leuker is het als je het combineert met een heerlijke en goed verzorgde High Tea. Als het weer het toelaat buiten tussen de alpaca’s, is het minder mooi weer dan gaan we in ons restaurant gezellig tafelen.

Tijdens onze rondleidingen laten wij u kennis maken met onze alpaca’s en vertellen u  over het houden en fokken van alpaca’s en alles wat ermee te maken heeft. Wij hebben liefde voor onze alpaca’s en dat willen wij u graag laten meemaken.  

Jan & Jelly Dingemans

IJzerpad 16

8313 PL  Rutten

0527 262375

www.alpacaworld-flevoland.nl

Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan onze winkel. Daar kunt u exclusieve kleding vinden gemaakt van alpacawol die bekend staat om zijn zachtheid. De kleding wordt voor ons ontworpen en gemaakt in Peru. De vesten en truien zijn inmiddels bekend bij velen.

Kortom, AlpacaWorld-Flevoland in Rutten is een bezoek meer dan waard! U bent van harte welkom bij Jan en Jelly Dingemans, uw gastdame en heer van AlpacaWorld-Flevoland!

Neem ook eens een kijkje op onze website, Facebookpagina en Instagram.

Denk er wel om dat alle reservering en boekingen op afspraak plaats vinden.

 

Alpaca World Flevoland