Informatie:

Tussen Sneek en het beroemde Sneekermeer vindt u Het Toppunt van Friesland!

Deze echte watersport groepsaccommodatie is uniek gelegen aan de Houkesloot. Deze mooie locatie mag je oprecht het watersporthart van Friesland noemen, ook de eerste zeilschool van Nederland starte hier in 1942. Fokko & Emily Terpstra zijn zelf bezielde & bezeilde watersporters en de nieuwe trotse eigenaren van Het Toppunt. Zij vinden het een eer om hun gasten het mooie Friesland te mogen laten ontdekken vanaf het water!

Groepsverblijven

Zoek je een groepsverblijf tot 20 personen dan is De Zeilschool ideaal voor jullie verblijf.

Voor grotere groepen tot en met 40 personen is Het Toppunt perfect. Ook is het mogelijk beide verblijven te huren, zodat je met een gezelschap van 60 personen kan verblijven.

 

 

Contact:

Fokko & Emily Terpstra 

Top 3

8606 JT  Sneek
 
06 55735142
 
 
 

Hostel

Het Toppunt beschikt over haar eigen hostel. Je kan kiezen voor privékamers voor 2, 4 of 6 personen of  “dorm rooms” – letterlijk vertaald ‘slaapzalen’ – die je gezellig kan delen met andere reizigers.

Bootverhuur (ook voor mensen die niet komen verblijven)

Het Toppunt heeft een prachtige eigen vloot. Niet alleen kan je hier een zeilboot huren, maar ook voor het nu zeer populaire suppen kan je in Sneek terecht! Kijk ook naar de unieke arrangementen van het Toppunt.

Zeilboten

Sloepen

Kano’s

Supboards

Voorproefje

Het Toppunt