Informatie:

Ontdek het bijzondere werk van Bertina Tilma!

Geboren in 1981 in Dokkum en opgegroeid in het landelijke dorpje Hantum. Bertina is een bijzondere autodidact kunstenaar. Ze schildert al van jongs af aan en heeft een pure eigen stijl. Je merkt in haar werk dat ze van het Friese platteland komt en zij een voorliefde heeft voor het thema boerderij, natuur en dieren. 

Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch en herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Wegens haar grote liefde, verhuisde Bertina naar Raalte en dat merk je nu ook  in haar werk. Naast de Friese invloeden, ontdek je nu ook nieuwe Oosterse invloeden! Zoals Bertina bijvoorbeeld een geheel nieuwe eigen Sallandse lijn heeft ontwikkeld.

Veel werk van Bertina vind je in Friesland bij melkveebedrijven.  Sommige zijn zo gek van haar werk, dat zij soms de hele stal aan de buitenkant laten beschilderen door Bertina en mooie bedrijfsborden plaatsen van Bertina haar hand.

Contact:

De Waag 10

8102 CK  Raalte

06 47058805

www.atelier-bertina.nl

Wilt u zelf zo kunnen schilderen als Bertina?

 

Op Bertina haar eigen site kunt u de mooiste cadeauartikelen vinden en bestellen. Van unieke stoffen, kerstpakketten, unieke lampen, geweldige schilderijen, uniek baby en kinderspeelgoed, prachtig keukengerei en nog zo veel meer!!! Wij van Natuurlijk Noorden zijn verbluft hoe deze ” Friese Marjolein Bastin ” zoveel onwijs leuke dingen kan bedenken en ook nog echt kan maken ook. Bezoek haar site www.atelier-bertina.nl en laat je verrassen door Bertina Tilma haar prachtige werk!!!

 

 

 

 

De Waag 10