Informatie:

Het beste voor het Zwarte Goud van Friesland!

Tweespan Ruitersport is een ruitersport speciaalzaak gevestigd in hartje Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in zadels op maat en dan met name voor het Friese Paard.

Tweespan heeft ook een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen, kleding en rijlaarzen. We vinden een goed advies en goede service erg belangrijk en nemen ruim de tijd voor onze klanten. Vooral voor de bijzondere benodigdheden voor het Friese paard kunt u bij ons goed terecht, maar ook geschenkartikelen kunt u bij ons vinden.

Fryso Zadels

Fryso® zadels worden door vakmensen gemaakt in Engeland, van het beste kwaliteit leder en hout. Het Fryso® zadel heeft extra brede hand gevulde kussens. De kussens worden gevuld met 100% natuur wol. Deze zijn anatomisch gevormd, waardoor deze goed aan de rug van het paard aansluiten. Uniek aan het Fryso® zadel is dat alle wensen van de klant in het paardenzadel verwerkt kunnen worden, wilt u een andere kleur of iets speciaals dit is allemaal mogelijk. Fryso® zadels zijn geliefd vanwege de goede afwerking en de zeer comfortabele zachte zit

 

 

 

Contact:

Elzelien Renssen

www.tweespan.com

www.frysozadel.nl

Easterbuorren 24

9212 PZ  Boornbergum

0512 382075

Openingstijden

maandag: 13.30 – 18.00 uur
dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Tweespan Ruitersport Friesland