Informatie:

Luxe overnachten in een prachtig historisch Harlinger gebouw!

U vindt het Short-stay hotel “De Bank” aan de Noorderhaven in Harlingen. Mooie luxe appartementen, geliefd bij toeristen en zakenmensen die kort of juist langer dan een paar nachten willen verblijven. Dus niet verblijven op een kleine hotelkamer maar in een ruim appartement met de service die u gewend bent.

De 8 appartementen zijn geschikt vanaf een tot maximaal zes personen. Ieder appartement heeft een complete bad- en slaapkamer, voorzien van een eigen keuken en diverse voorzieningen voor een subliem verblijf (droger, wasmachine, living met televisie, WiFi, Bose geluidsysteem, föhn, badjas, kingsize boxspring van Swiss Sense)!

In De Bank is elk design appartement vernoemd naar een valuta en ziet u in de inrichting ook elementen uit het betreffende land waar de valuta vandaan komt terug.

 

 

 

 

 

Contact:

Noorderhaven 110

8861 AR  Harlingen

0517 870002

www.shortstaydebank.nl

Een heerlijk huiselijk gevoel en een bijzondere hotelervaring tegelijkertijd.

Omgeving:

Het schitterende Harlingen is een van de oudste steden van Nederland. De Bank is uniek gelegen midden in het centrum, zodat de leuke restaurantjes,terrasjes, watersportrecreatie, de bakker en de supermarkt op loopafstand zijn. Vanuit Harlingen (wat gelegen is in het culturele erfgoed de Waddenzee) kunt u direct een dagje het wad op of op de boot stappen voor een dagje naar Terschelling of Vlieland!

Short-stay apartments “De Bank”