Informatie:

Schitterend, direct aan het water gelegen hotel ’t Schippershuis in Terherne

In het hart van Terherne vindt u hotel ’t Schipperhuis een sfeervol kleinschalig warm hotel. Het beschikt over drie sterren, een geweldig eigen restaurant (met een fantastische kok), een gezellige loungehoek met open haard, buiten heerlijke terrassen aan het water en een fijne grote leestafel. En niet te vergeten het bijzondere speciale relax ontbijt waar het hotel zeer geliefd door is!

 

Het hotel beschikt over 10 mooie suites welke zijn voorzien van heerlijke boxsprings, donzen kussen en dekbedden, een flatscreen TV en er is overal snel en gratis draadloos internet. De twee ruimere “familie appartementen” suites zijn geschikt voor een verblijf tot vier personen.
De eigenaar en zijn crew doen er werkelijk alles aan om het u naar uw zin te maken!

 

Contact:

Buorren 69

8493 LD Terherne

0566 745010

www.tschippershuis.nl

 

Heerlijk eigen terras
’t Schippershuis beschikt over een gezellig direct aan het water gelegen terras vanwaar u rechtstreeks kunt afmeren voor een heerlijke boottocht over het Friese water.

Omgeving

De ligging is ideaal voor uitstapjes per boot, auto of (elektrische) fiets. Daarnaast vindt u in Terherne het wereldberoemde Kameleondorp. Wie is er niet groot geworden met de avonturen van Hielke en Sietse Klinkhamer? Stap even terug in de tijd en proef het boerenleven van de jaren 50:  de wereld van de Schippers van de Kameleon.

 

Hotel ’t Schippershuis

Pin It on Pinterest