Informatie:

“Wild” vlees uit Natuurterreinen!

Prachtige oerrunderen (Schotse Hooglander en Aberdeen Angus)  en schapen (Schoonerbeeker heideschaap). Worden door Natuurlijk Beheer  voor begrazing/onderhoud ingezet in natuurterreinen van o.a. Staatbosbeheer en Natuurmonumenten.

Puurder kan het niet… de natuur onderhouden met runderen en schapen

Het is een prachtige gezicht om de effecten te zien van deze manier van natuurlijk onderhoud. De flora en fauna veranderd als er onze grazers hun werk doen, letterlijk en figuurlijk laten ze hun sporen na, welke weer dankbaar worden gebruikt door insecten en andere dieren. In dit gezonde en natuurlijke biotoop vaart alles wel, onze kuddes groeien gestaagd en worden weer elders uitgezet. De cyclus herhaalt zich elk jaar opnieuw als onze kalveren in de vrije natuur worden geboren.

Contact:

Drentseweg 3

8426 EN  Appelscha

06 20415136

www.natuurlijkbeheer.nl

www.tegrazen.nl

LET OP! Het is “wild” vlees en dat ruik je en dat proef je!

Toch zijn er momenten dan we grazers moeten uitnemen om onrust te voorkomen. Natuurlijk Beheer heeft landschapbeheer als primaire doelstelling. Maar het spreekt voor zich dat dit “wilde” vlees van een zeer bijzondere kwaliteit is. Dit natuurvlees is vrij van antibiotica, E.nummers en andersoortige toevoegingen. Hierdoor uitermate geschikt voor menselijke consumptie, het is vlees zoals vlees moet zijn. Overtuig uzelf en bestel een proefpakket via onze website: www.natuurlijkbeheer.nl

.

Natuurlijk Beheer