Informatie:

Ervaar het beste uit twee werelden. Ervaar Schotland in het Friese Stavoren!

Tegenover de oude Koebrug in het schilderachtige havenstadje Stavoren, bevindt zich Schots Restaurant en Whiskybar de Koebrug. Proef heerlijke Schotse Whisky’s en geniet van rijke Schotse gerechten! Eerlijk en puur!

Gastvrouw en gastheer, Stefanie en Siebe verwelkomen je van harte in het restaurant, in de sfeervolle Whiskybar of buiten op het tuinterras.

De ambachtelijke keuken maakt verrassende gerechten met onder andere huisgerookte producten, zelfgemaakte chutneys en af en toe een scheutje whisky natuurlijk! Er wordt veel gebruik gemaakt van regionale producten zoals Gaasterlands kruidenvarken of lamsvlees van de weilanden bij Skarl.

Heel bijzonder zijn de zelfgerookte gerechten, zoals turfgerookte runderbuikstuk of gerookte zalm. Niet alleen vlees en vis, maar ook kaas of eieren krijgen door het roken een geweldige smaak.

Contact:

 

Schans 31

8715 JR Stavoren

T. 0514-681875

www.dekoebrug.nl

Voor de actuele openingstijden en online reserveren met directe bevestiging, check onze site a.u.b

 

 

In de Whiskybar worden meer dan 400 soorten Whisky geschonken. Single malt, single cask, cask strength, het is er allemaal. Kom gerust langs om je te laten adviseren. Naast whisky vind je ook vele soorten bier, meerdere huiswijnen en eigen whiskylikeuren met volstrekt eigen, unieke smaken.

Op deze schitterende locatie kan voor groepen ook een ontvangst met koffie, lunch, high tea, barbecue, buffet of whisky proeverij verzorgd worden.

De Koebrug heeft ook arrangementen voor twee; met overnachting op loopafstand van het restaurant. Zoals bijvoorbeeld een compleet Whiskydinner gecombineerd met slapen in een wijnvat van wel 23.000 liter!

 

 

De Koebrug

Pin It on Pinterest