Op de voormalige hooizolder van een prachtige Friese monumentale boerderij aan het water, vindt u restaurant De Koevoet!

Chefkok Richard heeft een goed gevarieerd menu samengesteld voor vlees- en visliefhebbers, voor vegetariërs, voor de grote en de kleine trek.

Ook kunt u er de heerlijkste spareribs, verrukkelijkste fondue’s of voedzaamste maaltijdsalade’s proeven ( daar is restaurant De Koevoet echt beroemd om )!  

Maar ook als u alleen wilt genieten van een ijskoud biertje en een goede portie bitterballen….ook dan bent u van harte welkom!

Rondom de grote ronde open haard is het altijd goed vertoeven: na een dagje van het Friese water te hebben genoten.

Extra gezellig

Vele muzikanten weten de weg te vinden naar restaurant De Koevoet en zorgen voor een prettige muziekale omlijsting.

Laat het weer het even toe, dan wordt er vaak spontaan gebarbecued in de prachtige tuin van de boerderij.

 

Troelstraweg 17

8524 DK  Teroele

0513 431685

www.dekoevoet.nl

U bent van harte welkom bij Nelly en haar broer Niels Zuidam & de gastvrije crew van restaurant De Koevoet

Openingstijden

Let op: Restaurant De Koevoet heeft variabele openingstijden! Bel of mail om te reserveren en/of om teleurstellingen te voorkomen. Van 1 april tot en met 31 oktober is het restaurant elke vrijdag en zaterdag geopend, en in juli en augustus vrijwel dagelijks. Voor groepen vanaf 20 personen het hele jaar door op afspraak geopend.

Heerlijk terras aan het water met uitzicht op de jachthaven

Deze geweldige pleisterplaats is zeer geliefd bij fietsers en passanten met een bootje. Het is dé plek om even lekker te ontbijten, voedzaam te lunchen of lazy te komen borrelen. Geniet van het uitzicht op de gezellige jachthaven en het mooie Friese water. 

Bootverhuur

U kunt bij restaurant De Koevoet ook zelf een zeilboot of sloep huren. Uiteraard is het mogelijk dat u dat reserveert inclusief een ontbijt, lunch, borrel of diner. Wees welkom!

 

Restaurant De Koevoet

Pin It on Pinterest