Informatie:

In het mooie Franeker vindt u Patisserie & Chocolaterie Schaafsma sinds 1879. Franeker is o.a. beroemd om zijn Schaafsma’s koek.

Het bedrijf heeft een mooie en rijke historie, zie daarvoor de link naar de website!

Het bedrijf wordt nu sinds een aantal jaren voort gezet door Romke en Jantina van der Meulen. Met hun team van bezielde gastvrouwen en enthousiaste ambachtslieden maken zij de allerlekkerste en fijnste producten voor u! De liefde voor patisserie en chocolade van Romke proeft u! De ambachtslieden van Schaafsma werken naast de oude en ambachtelijke familierecepten, ook juist met nieuwe trends en mogen zich met trots ontwikkelaar noemen van vele nieuwe ideeën en recepten. Vandaar dat Patisserie & Chocolaterie Schaafsma regelmatig opvalt in de media in binnen en buitenland dankzij het behalen van vele prijzen!

 

 

 

gedicht

 

Contact:

Schaafsma Franeker

Romke en Jantina van der Meulen

Dijkstraat 46
8801 LW Franeker
0517 392033

www.schaafsmafraneker.nl

Openingstijden: maandag: alleen op bestelling af te halen of te bezorgen.

dinsdag tot en met vrijdag 8.30-18.00uur/zaterdag 7.30-17.00uur.

Kortom een echte aanrader als u in Franeker bent, maar ook de webshop wist al vele bezoekers te verwelkomen uit binnen en buitenland.

O.a. kunt u hier het lekkerste suikerbrood van Fryslân krijgen. Deze eerste prijs, welke is uitgeschreven door Fryslân culinair, heeft Schaafsma met trots mogen winnen.

Eigenlijk raden we iedereen een bezoek in Franeker in de winkel aan, maar hier onder een aantal van de prachtige streekproducten die Schaafsma’s ook maakt:

Schaafsma

Pin It on Pinterest