Informatie:
De worstmakers van Fryslân!
Familiebedrijf Weidenaar uit Dokkum
Sinds 1927 een familiebedrijf met inmiddels de derde generatie aan het roer. In de worstmakerij in Dokkum wordt de beroemde Friese droge worst van Weidenaar nog altijd op turf en eikenhout gerookt. Deze worden volgens ‘pake’s’ geheime recept bereid!
Niet alleen droge worsten maar bijvoorbeeld ook heerlijk gemarineerd zeeuwsspek, grillworst met gesmolten kaas en grove boerenleverworst komen uit de eigen worstmakerij.
Weidenaar Worstmakerij
Contact:
Hogedijken 51
9101 WZ Dokkum
0519 241275
Naast worstmakers werken er bij Weidenaar ook slagers welke het vers vlees verzorgen voor meerdere supermarkten. Zo is het concept Waddenrundvlees te vinden in het Noorden van het land net als regionale specialiteiten zoals gekruid gehakt. Landelijk levert Weidenaar biologisch vlees aan verschillende formules. Alles weten over onze Friese, Groningse, Drentse droge worst, de leverworst, het biologisch vlees etc? Check dan onze website www.friesedrogeworst.nl.