Informatie:

Duurzaam en vernieuwend uitje met de ElliptiGo door het mooie Dwingelderveld

De ElliptiGo is nieuw en uitdagend

Uitdagend voor sportieve mensen die graag eens wat anders willen doen. De ElliptiGo is geen fiets en ook geen step, hij lijkt het meest op een crosstrainer uit de sportschool. Maar op de ElliptiGo ga je lekker naar buiten. Wat is er nu heerlijker dan buiten te zijn! Buiten in de vrije natuur. 

Beleef het Nationaalpark Dwingelderveld

Het Dwingelderveld is een mooi gebied om met de ElliptiGo doorheen te rijden. Geen auto’s en een prachtige natuur. Op de ruime parkeerplaats kan er flink geoefend worden met het op en afstappen, bochten maken en rijden op de ElliptiGo. Wanneer je goed ter been bent, goed op en af kunt stappen van een fiets, dan kan je ook op de ElliptiGo rijden.

De startplaats 

De parkeerplaats waar we starten is in Spier in Drenthe.
Spier ligt aan de A28, tussen Hoogeveen en Beilen. Vanaf de A28 neem je afslag 29. U moet dan zijn op de parkeerplaats achter het van der Valk Hotel, parkeerplaats bij de Boslounge.

 

 

Contact:

Roelof ten Buur

Bentinckslaan 43

7902 GA  Hoogeveen
 
06 24492315
 
 

Inwendige mens

Bij aankomst kan u koffie/thee drinken in de Boslounge of bij van der Valk. Na afloop kunt u eten bij van der Valk of bij een andere gelegenheid in Spier of b.v. in Dwingeloo.

ElliptiGo Drenthe biedt u graag goede service
 
We bieden deze tochten aan voor maximaal 20 personen. De lengte en de duur van de rit kan in overleg. Ook is het mogelijk dat iemand meegaat. Voor dat u weggaat krijgt u eerst een korte clinic over en met de ElliptiGo. Ook is het mogelijk om met ElliptiGo Drenthe te rijden in een door u gekozen ander natuurgebied in het Noorden.
 
Nationaal Park Dwingelderveld
 

ElliptiGo Drenthe

Dwingelderveld startplaats