Informatie:

Vergaderen in het mooie Friese Westergo!

In het lieve landelijke dorpje Weidum, vlakbij de stad Leeuwarden, vindt u De Vijf Sinnen. Kevin en Daniëlle, de trotste eigenaren staan voor: de kunst van het grote genieten. Dat proeft u in hun keuken, beleeft u in de geweldige ambiance van hun bedrijf en het dorpje Weidum wat niet voor niets een beschermd dorpsgezicht heeft, laat u ervaren dat u te gast bent bij een zeer bijzondere locatie!

Vergaderen bij De Vijf Sinnen, het beste van twee werelden

Landelijk vergaderen in de zomer, De Vijf Sinnen beschikt over een prachtige tuin met een schitterend weids uitzicht op de Friese landerijen. Binnen is er speciaal een sfeervolle vergaderzaal gemaakt.  Het beschikt over alle gemakken zoals: een grote beamer, internet wat wel werkt en zeer comfortabel meubilair om het vergaderen zo prettig mogelijk te maken.

 

 

 

Contact:

Daniëlle Buijs & Kevin Wilks

Hegedyk 2

9024 EA  Weidum

058 2519217

www.devijfsinnen.nl

Culinair vergaderen

Uiteraard wordt u tijdens het vergaderen culinair verwend! Kevin die u in zijn restaurant graag de prachtigste streekproducten laat proeven in zijn diners en Daniëlle die als geweldig sommelier en gastvrouw het u aan niets zal doen laten ontbreken.

Blijven overnachten na het vergaderen?

De Vijf Sinnen werkt voortreffelijk samen met het heerlijke hotel Weidumerhout,  de Oenemastate (een absolute Friese parel) en de fijne Bed & Breakfast de Zathe de Spieker. Alle 3 de locatie’s zijn vlakbij de Vijf Sinnen gelegen en hebben net als Daniëlle en Kevin gastvrijheid hoog in het Friese vaandel staan!

 

De Vijf Sinnen